Passió per la lectura

Poetes

Deixa un comentari

Títol: Poetes

Il·lustrador: Fernando Vázquez

Traductora: Joana Morales

Editorial: A buen paso

Idioma: Català o castellà

Pàgines: 48

ISBN: 978-8410016040

Si alguna vegada has considerat endinsar-te en el màgic món de la poesia amb els infants, Poetes, de Fernando Vázquez, és l’elecció perfecta per despertar la seva curiositat, inspirar-los i motivar-los a descobrir el poeta que porten a dins. Amb una narrativa fascinant i il·lustracions meravelloses, aquest llibre captura l’esperit juganer i la meravella de la infància, convidant els lectors més petits a explorar els secrets de la poesia. Inspirat per mestres com Rimbaud, Emily Dickinson, Walt Whitman o Sylvia Plath, entre d’altres, Vázquez ofereix una experiència única amb quinze veus poètiques que ens guiaran a través de l’univers màgic de les paraules.

Amb sensibilitat, bellesa i enginy, l’autor d’aquest llibre ens recorda que ser poeta no només significa escriure versos, sinó també abraçar la vida, el silenci i el temps per experimentar amb els cinc sentits, com es fa durant la infància. A cada pàgina, els infants descobriran com aquesta aventura poètica pot ser tan divertida com explorar un món de jocs i somnis. Per cert, una de les grans sorpreses d’aquest llibre és la incorporació d’un personatge misteriós, la presència del qual només acabarà per revelar-se al final de tot. Serà llavors quan els lectors trobaran els noms dels poetes i dels poemes que han inspirat aquesta obra, per tal de considerar la possibilitat irresistible de continuar llegint i aprofundint en aquest viatge poètic.

Poetes és més que un simple llibre; és una oportunitat d’inspirar i despertar l’ànima poètica que tots portem dins; una proposta ideal per a infants que estan començant a explorar el meravellós món de les paraules i les emocions que només la poesia pot oferir-nos.

Deixa un comentari