Passió per la lectura

En Karlsson torna a volar

Deixa un comentari

Títol: En Karlsson torna a volar

Autora: Astrid Lindgren

Editorial: Kókinos

Idioma: Català o castellà

Pàgines: 176

Any: 2023

ISBN: 978-8419475374

«—Tinc ganes de divertir-me… Si no, amb mi no hi comptis —diu en Karlsson cada vegada que entra volant per la finestra de l’habitació d’en Lillebror, sempre preparat per a noves trapelleries».

Estem molt contents perquè, després d’haver llegit En Karlsson de la teulada, els admiradors d’aquest “nen volador” ja podem gaudir amb En Karlsson torna a volar, el segon volum dels tres que componen la col·lecció. Prepareu-vos, doncs, per a enlairar-vos i explorar un univers ple de diversió, de rialles i d’amistat! Per cert, si alguna vegada heu somiat amb volar i explorar el món des de les alçades, llavors les històries del Karlsson han estat creades per a vosaltres.

Acompanyat sempre pel seu esperit aventurer i per una personalitat única, en Karlsson, com molts ja sabeu prou bé, viu en una teulada i gaudeix d’innumerables aventures que no només poden despertar la nostra imaginació, sinó que també ens poden ensenyar coses tan importants com la importància de l’amistat, del coratge o de l’autenticitat.

Per cert, les històries de Karlsson són com un regal atemporal que s’adapta a totes les edats. Els més petits s’entusiasmaran amb les seves entremaliadures i amb l’enginy que fa servir per escapolir-se de situacions còmiques, mentre que els lectors més grans potser trobaran oportunitats per a fer reflexions més profundes, d’aquelles que, molt sovint, resten amagades entre les línies del relat.

No importa, per tant, si sou infants, joves o adults, perquè les rialles estan totalment garantides per a tothom, gràcies a les enginyoses i emocionants proeses del Karlsson, del Lillebror, del Bimbu, d’en Bosse o de la Bettina. Entre tots ells ens recordaran que mai hem de perdre les ganes de somriure i de divertir-nos, o que la imaginació mai no s’hauria d’apagar si volem ser feliços, sigui quina sigui la nostra edat.

Finalment, només volem afegir que un dels aspectes més bonics de les històries del Karlsson és com ens conviden a descobrir que els somnis poden fer-se realitat, o que no hi ha límits per al que podem aconseguir quan ens deixem portar per la imaginació. Per què no provem d’aprendre-ho i de practicar-ho més sovint…? 😉

Deixa un comentari