Passió per la lectura

Els exploradors del temps

Deixa un comentari

Títol: Les legions de Roma

Autor: Jordi Ortiz Casas

Il·lustrador: Miguel Ángel Saura

Editorial: Edicions del Pirata

Idioma: Català, castellà o anglès

Pàgines: 202

ISBN: 9788417207793

El 28 de juny (només falten onze dies) es publicarà Les legions de Roma, el primer llibre de la col·lecció «Els Exploradors del Temps»; i a la biblio tenim moltes ganes de llegir-lo per diferents motius. La principal raó és perquè ens han dit que els llibres d’aquesta col·lecció ens permetran viatjar en el temps! Us ho imagineu? Què faríeu vosaltres si us diguessin que és possible viatjar en el temps? Bé, potser caldrà llegir el primer llibre d’aquesta col·lecció per saber-ho, oi? El cert és que diuen que no es cap enganyifa, que sí, que podrem gaudir d’un fascinant viatge en el temps acompanyats dels protagonistes: el Víctor, la Cristina, en Celoni i l’Ibis.

També hem sentit a dir que, durant la lectura d’aquests llibres, els lectors ens trobarem amb algunes preguntes que ens permetran descobrir curiositats històriques increïbles d’antigues civilitzacions; i que, per a poder fer-ho, haurem de fer servir el Rellotge del Temps, inclòs en el llibre, amb la finalitat de desxifrar el número de pàgina que s’amaga rere un fons de color vermell. Per cert, a Les legions de Roma, els exploradors del temps visitaran l’antiga Roma per intentar aconseguir una àguila romana, l’emblema més protegit de les legions romanes! Però es trobaran amb alguns imprevistos… Penseu que seran capaços de completar la seva primera missió?

I tu, vols ser un explorador del temps? Una vegada acabat el llibre, hauràs de superar el test dels exploradors i podràs obtenir l’objecte que s’ha recuperat en cada llibre de la col·lecció. Creus que podràs aconseguir tots els objectes perduts en el temps? Ah! I si superes el test, també et podràs descarregar un fragment digital d’un dels llibres de la col·lecció «Història per a nens». Llegeix i gaudeix amb «Els Exploradors del Temps» mentre et converteixes en un autèntic crac de la història!

[ Vols fer un tastet del llibre? ]

Deixa un comentari